English
technissis.gr > Προϊόντα > Leister > Βιομηχανικά Υφάσματα > Εύκαμπτοι Σωλήνες και Φίλτρα
Εύκαμπτοι Σωλήνες και Φίλτρα
Στεγανότητα μακράς διαρκείας

VARIANT T1

Οι εύκαμπτοι σωλήνες εξαερισμού από PVC παράγονται για μια ολόκληρη σειρά από εφαρμογές σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για εύκαπτους αγωγούς εξαερισμού σε διάφορα μήκη και διαμέτρους, που χρησιμοποιούνται για τον εφοδιασμό με αέρα σε ορυχεία και αποτελούν έναν από τους βασικούς τομείς στους οποίους χρησιμοποιούνται οι εν λόγω σωλήνες. Ωστόσο, βρίσκονται επίσης σε σήραγγες και χώρους εργασίας που αντιμετωπίζουν κίνδυνο έκρηξης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο σκοπός της διαδικασίας εξαερισμού είναι να αραιώσει το εκρηκτικό αέριο μεθάνιο, έτσι ώστε να γίνεται μη εκρηκτικό, μη εύφλεκτο μίγμα, ή για την απομάκρυνση της σκόνης μετά την ανατίναξη. Είναι αυτονόητο ότι η ασφάλεια είναι ύψιστη προτεραιότητα σε αυτές τις καταστάσεις.

Οι αεραγωγοί υπερπίεσης πρέπει να είναι σε θέση να αντέχουν σε δοκιμή πίεσης έως 16.000 Pa, ενώ ο συνολικός σχεδιασμός της υποπίεσης πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει μέχρι και 9.000 Pa. Οι συγκολλητικές μηχανές της Leister είναι τα εργαλεία που μπορούν να εγγυηθούν τη δυνατή ραφή που απαιτείται σε αυτές τις εφαρμογές . Η VARIMAT T1 συγκολλά ένα πλάτος ραφής 40 mm - το συνηθέστερα απαιτούμενο πλάτος - με τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζει μακροχρόνια στεγανότητα. Αυτό το ευέλικτο μηχάνημα λειτουργεί με ταχύτητα έως 18 m / min, γεγονός που το καθιστά μια απαράμιλλη επιλογή στην κατηγορία του. Παρά την εξαιρετική αυτή απόδοση, ζυγίζει μόλις 22 κιλά. Δεν είναι μόνο γνωστό για τις εξαιρετικές επιδόσεις του, αλλά είναι επίσης εύκολο στον χειρισμό, και όλες οι σχετικές παράμετροι μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται με τη χρήση του λειτουργικού συστήματος e-Drive. Άλλες μηχανές όπως η UNIPLAN Ε είναι ιδανικές για μικρότερους σωλήνες. Σε αυτές τις εφαρμογές, τα εργαλεία χειρός θερμού αέρα της Leister έχουν επίσης αποδειχθεί ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή για λεπτομέρειες και πολύπλοκες συνδέσεις.

CIPP (Cured in place pipe) Επί τόπου αντικατάσταση αγωγών διάθεσης υγρών αποβλήτων (αποχέτευσης).
Με την SEAMTEK 900 AT δίνεται η δυνατότητα της επεξεργασίας σωλήνων και φίλτρων σε μεγάλες ποσότητες. Ακόμη και με ταχύτητα συγκόλλησης μέχρι 22 μ / λεπ, η SEAMTEK παράγει στεγανές και τέλειες συγκολλήσεις. Από την αρχή μέχρι το τέλος, το κάθε βήμα της διαδικασίας συγκόλλησης ελέγχεται ψηφιακά - για μεγαλύτερη ακρίβεια και συνοχή. Με την εύκολα διαμορφώσιμη, αρθρωτή κατασκευή της και την μεγάλη ποικιλία κυλίνδρων πίεσης και πλάτους ακροφυσίων, η SEAMTEK 900 AT εγγυάται τη μέγιστη ευελιξία.

  • Αποτελεσματική συγκόλληση ραφών ενίσχυσης με υψηλό επίπεδο αντοχής ραφής
  • Επεξεργασία λεπτομερειών
Η LEISTER έχει την λύση
Χάρη σε αυτές τις αυτόματες συγκολλητικές μηχανές, είναι δυνατόν να συγκολούνται ακόμη και πολύ μακρυές ραφές ενισχύσης προκειμένου να εξασφαλίζεται η μέγιστη στεγανότητα. Διάφορα εργαλεία χειρός θερμού αέρα και μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού είναι επίσης διαθέσιμα.
  • Αξιόπιστη συγκόλληση μεγάλων ραφών ενισχύσης πλάτους έως και 40 mm
  • Μεγάλη γκάμα εργαλείων συγκόλλησης χειρός με τα κατάλληλα ακροφύσια
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης

Συγκολλητικές μηχανές
HEMTEK ST
Η αποτελεσματική συγκολλητική μηχανή συγκολλά ραφές από την αρχή μέχρι το τέλος. Ιδανική για μικρού και μεσαίου μεγέθους διαφημιστικά πανώ και μουσαμάδες.
περισσότερα
 
SEAMTEK 900 AT
Η Seamtek 900 AT κάνει κάθε συγκόλληση εύκολη. Η μεγάλη της ευελιξία με πλήρη ρύθμιση όλων των παραμέτρων συγκόλλησης κάνει αυτό το μηχάνημα απαραίτητο σε κάθε περίπτωση για τη συγκόλληση τεχνικών και βιομηχανικών υφασμάτων. Ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ εγγυάται ότι μπορεί να τροποποιηθεί για ειδικές εφαρμογές.
περισσότερα
   

Εργαλεία θερμού αέρα χειρός
TRIAC AT
Το TRIAC AT είναι ένα έξυπνο εργαλείο χειρός θερμού αέρα για τη συγκόλληση και τη συρρίκνωση των πλαστικών, που είναι κατάλληλο για την επί τόπου χρήση.
περισσότερα
 
TRIAC ST
Η ευχρηστία, η αξιοπιστία και η ευελιξία είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του TRIAC ST.
περισσότερα
   

Αυτόματες μηχανές θερμού αέρα
UNIPLAN 500
Οι μηχανές UNIPLAN διατίθενται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: την UNIPLAN 300 και την UNIPLAN 500. Και οι δύο αυτές συγκολλητικές μηχανές είναι ιδανικές για συγκόλληση επικάλυψης, μανικιού, είτε πάνω σε πάγκο είτε στο δάπεδο.
περισσότερα
 
UNIPLAN 300
Οι μηχανές UNIPLAN διατίθενται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: την UNIPLAN 300 και την UNIPLAN 500. Και οι δύο αυτές συγκολλητικές μηχανές είναι ιδανικές για συγκόλληση επικάλυψης, μανικιού, είτε πάνω σε πάγκο είτε στο δάπεδο.
περισσότερα
 
VARIANT T1 Επικάλυψης
Η ανθεκτική VARIANT T1 Επικάλυψης διακρίνεται από την εξαιρετική τελική ταχύτητά της έως και 18 m / min. Σε συνδυασμό με την λεπτή και συμπαγή σχεδίαση, επιτρέπει μια τέλεια θέαση της ραφής συγκόλλησης από όλες τις πλευρές.
περισσότερα