English
technissis.gr > Προϊόντα > Leister > Εργαλεία > GROOVER 500-LP
GROOVER 500-LP

  • Ασύρματη εργασία μέσω λειτουργίας μπαταρίας
  • Λεπίδα χάραξης αρμών γενικής χρήσης
  • Λυχνία LED για φωτισμό του αρμού
  • Πλευρικά στοπ για χάραξη αρμών σε ράγες
  • Ασφαλές, υποστήριξη τριών σημείων

 

Το εργαλείο χάραξης αρμών GROOVER 500-LP της Leister χρησιμοποιεί μία λεπίδα γενικής χρήσης για να χαράξει αρμούς για συγκόλληση ραφών κατά την τοποθέτηση ελαστικών καλυμμάτων δαπέδου από πλαστικό (PVC, PE, PUR) και φυσικά υλικά (λινέλαιο, καουτσούκ). Ο ασύρματος κινητήρας εξαλείφει την ανάγκη σύνδεσης σε πρίζες και καλωδίων επέκτασης. Επίσης ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πτώσης καλωδίων που βρίσκονται γύρω. Κάνει επίσης τη μετάβαση από το ένα δωμάτιο στο άλλο εύκολη και σημαντικά πιο γρήγορη. Το GROOVER 500-LP διατίθεται με δύο μπαταρίες. Επειδή ο χρόνος φόρτισης μιας μπαταρίας είναι μικρότερος από τον χρόνο λειτουργίας της, δεν υπάρχει χρόνος αναμονής για φόρτιση της μπαταρίας.

Το εργαλείο χάραξης αρμών GROOVER 500-LP διαθέτει μπαταρία και συνεπώς δεν απαιτεί καλώδια, αλλά είναι εξίσου ευέλικτο στη χρήση με ένα συμβατικό εργαλείο χάραξης αρμού. Χάρη στη συμπαγή σχεδίασή του, το GROOVER 500-LP είναι ιδανικό για χρήση τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες επιφάνειες δαπέδων σε ποικιλία επιφανειών δαπέδου, όπως γυμναστήρια, σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλες δημόσιες εγκαταστάσεις. Ο κυλινδρικός αισθητήρας έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί σταθερό βάθος εγκοπής, επιλέξιμο από 0 έως 6.0 mm, τόσο σε ομοιόμορφα όσο και σε ανώμαλα δάπεδα. Όλες οι βίδες για την αντικατάσταση των λεπίδων κοπής και τη ρύθμιση του μηχανήματος είναι ομοιόμορφες, έτσι ώστε όταν είναι απαραίτητο, να απελευθερωθούν χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο κλειδί υποδοχής. Λόγω της υποστήριξης τριών σημείων - που αποτελείται από οδηγό, ιχνηλάτηση και κύλινδρο λειτουργίας - είναι ιδιαίτερα σταθερή μηχανή χάραξης αρμών. Τα πρακτικά πλευρικά στοπ επιτρέπουν την χάραξη κατά μήκος μιας ράγας. Ο περιστρεφόμενος σωλήνας σκόνης επιτρέπει στο μηχάνημα να χαράζει αρμούς κατά μήκος τοίχων ή άλλων αντικειμένων σε απόσταση έως 25 mm. Αυτό είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό όταν επεξεργάζεστε προφίλ κοίλου κώνου και πλακέτες βάσης, όπως σε νοσοκομεία, καθαρά δωμάτια και βιομηχανικές κουζίνες. Οπουδήποτε ισχύουν αυστηροί κανόνες υγιεινής. Η λυχνία LED στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος φωτίζει την περιοχή που χαράσσεται, συμπεριλαμβανομένων των αρμών και των αρμών δαπέδου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εργάζεστε σε επικάλυψη δαπέδων σκούρου χρώματος. Χάρη στη λεπίδα χάραξης γενικής χρήσης, το GROOVER 500-LP μπορεί εξίσου να χαράζει αρμούς σε ελαστικά καλύμματα δαπέδου κατασκευασμένα από πλαστικά και φυσικά υλικά (PVC, PE, PUR και λινέλαιο, καουτσούκ). Ένα κουμπί κλειδώνει τη λεπίδα κοπής ενώ αλλάζει, αποτρέποντας έτσι τραυματισμούς και αυξάνοντας την ασφάλεια στην εργασία. Ο νέος σχεδιασμός προσφέρει επίσης μια βελτιωμένη και απλοποιημένη διαδικασία αλλαγής της λεπίδας κοπής. Δεδομένου ότι το GROOVER 500-LP διαθέτει κινητήρα χωρίς ψήκτρες, δεν χρειάζεται να αλλάζετε τις χρησιμοποιημένες βούρτσες άνθρακα, καθιστώντας την ανάγκη συντήρησης της μηχανής πολύ χαμηλή. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης έναν προσαρμογέα για τη σύνδεση μιας ηλεκτρικής σκούπας (εναλλακτικά του παρεχόμενου σάκου σκόνης) για την εξαγωγή σκόνης και τσιπ. Αυτό σημαίνει ότι το grover δαπέδου GROOVER 500-LP είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την χάραξη αρμών δαπέδων σε καθαρά δωμάτια και νοσοκομεία, επειδή δεν υπάρχουν μολυσματικές ουσίες που δημιουργούνται από σωματίδια σκόνης ή τσιπ και επομένως ικανοποιεί ακόμη και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής. Συμπερασματικά: το GROOVER 500-LP της Leister που λειτουργεί με μπαταρία είναι ένα πρακτικό, χρήσιμο και εύχρηστο μηχάνημα για την τοποθέτηση δαπέδων. Το εργαλείο χάραξης αρμών GROOVER 500-LP εκτελεί χειροκίνητη αυλάκωση ελαστικών καλυμμάτων δαπέδου γρήγορα, καθαρά και αξιόπιστα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας χωρίς ψήκτρες Ναι
Tάση μπαταρίας 18 V
Ισχύς 90 W
Χωρητικότητα μπαταρίας 90 Wh
Tάση 120 - 230 V
Πρίζα EU/CH, 2 poles, 2.5A
Διάμετρος λεπίδας χάραξης 130 mm
Βάθος χάραξης 0.0 - 6.0 mm
Πλάτος άρθρωσης 3.5 mm
Τύπος λεπίδας χάραξης Tungsten carbide parabolic
Μήκος 445.0 mm
Πλάτος 212.0 mm
Ύψος 336.0 mm
Βάρος 5.5 kg
Σήμα συμμόρφωσης CE

Πλεονεκτήματα
Ομοιόμορφη χάραξη αρμών χωρίς καλώδιο
ΑΣΥΡΜΑΤΟ
Ασύρματη χάραξη αρμών γενικής χρήσης

Το ασύρματο εργαλείο χάραξης αρμών GROOVER 500-LP χαράζει με ασφάλεια και αξιοπιστία αρμούς βάθος έως 6.0 mm. Για ελαστικά δάπεδα από PVC-P, PE και λινέλαιο
ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
Κυλινδρικός αισθητήρας για αξιόπιστη χάραξη σε ανώμαλα δάπεδα

Ο κυλινδρικός αισθητήρας επιτρέπει αξιόπιστη χάραξη με σταθερό βάθος ακόμη και σε ανώμαλα δάπεδα.
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Ασφαλές, υποστήριξη τριών σημείων

Το GROOVER 500-LP είναι πάντα ασφαλές χάρη στην υποστήριξη τριών σημείων που αποτελείται από τρεις τροχούς.
Εφαρμογές
Σχεδόν απεριόριστες

Τοποθέτηση δαπέδων    
Παρόμοια Εργαλεία
Το καλύτερο ή τίποτα
GROOVY GROOVER  
GROOVY GROOVER