English
technissis.gr > Προϊόντα > Leister > Έργα Πολιτικών Μηχανικών > Λιμνοδεξαμενές / Χ.Υ.Τ.Α.
Συγκόλληση γεωυφασμάτων για χώρους υγειονομικής ταφής
Με αξιοπιστία και ευελιξία

COMET

Όταν πρόκειται για την κατασκευή χώρων αποθήκευσης, το σύστημα στεγανοποίησης είναι η καρδιά της εγκατάστασης. Η αξιοπιστία του συστήματος αυτού είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά της μακροπρόθεσμα. Από κάτω, συνήθως χρησιμοποιούνται γεωυφάσματα από HD-PE, PP, PVC ή TPO που μπορεί να έχουν πάχος έως 3 mm. Το επιφανειακό γεωύφασμα κάτω από τα χύμα εμπορεύματα αποτελείται γενικά από ένα λεπτότερο υλικό. Η LEISTER προσφέρει συγκολλητικές μηχανές για όλες τις απαιτήσεις: οι μηχανές θερμής σφήνας και θερμής σφήνας - θερμού αέρα (συνδ.) έχουν σχεδιαστεί με διαφορετικό τρόπο όσον αφορά την πίεση της συγκόλλησης. Είναι διαθέσιμα διάφορα μοντέλα, από τις πιο ισχυρές μηχανές συγκόλλησης θερμής σφήνας GEOSTAR, μέχρι την ελαφρυά TWINNY S. Όλα τα εργαλεία διαθέτουν ειδικά ακροφύσια, θερμές σφήνες και ρολά πίεσης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διπλή συγκόλληση των φύλλων που έχουν τεθεί σε επάλληλη διάταξη. Μετά τη συγκόλληση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν η βελόνα δοκιμής και πεπιεσμένος αέρας για να ελεγχθεί η στεγανότητα του καναλιού δοκιμής που έχει μόλις δημιουργηθεί. Μία έκδοση με σύστημα μνήμης USB είναι επίσης διαθέσιμη για ορισμένες μηχανές, επιτρέποντας όλες τις σχετικές παραμέτρους που πρέπει να καταγράφονται. Η LEISTER προσφέρει επίσης τα εργαλεία EXAMO, τις Καμπάνες ελέγχου (VACUUM BOX και Καμπάνα Ελέγχου) για επιπλέον έλεγχο της ραφής συγκόλλησης.

  • Συγκόλληση επικάλυψης πλαστικών γεωυφασμάτων για την κατασκευή χώρων αποθήκευσης
  • Η ποιότητα της ραφής της συγκόλλησης μπορεί να ελεγχθεί
  • Συγκόλληση λεπτομερειών
Η LEISTER έχει την λύση
Η LEISTER προσφέρει διάφορες συγκολλητικές μηχανές θερμής σφήνας και θερμής σφήνας - θερμού αέρα (συνδ.) για υλικά HD-PE, PP, PVC ή TPO. Το τενσιόμετρο ελεγχου της ραφής της συγκόλλησης βελτιώνει την ασφάλεια. Ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εργαλείων θερμού αέρα χειρός ολοκληρώνει τη γκάμα.
  • Αποτελεσματική συγκόλληση με μηχανές που παρέχουν υψηλή πίεση συγκόλλησης, ακόμα και για σε απότομες κλίσεις
  • Συγκολλήσεις με δοκιμαστικό κανάλι
  • Εξτρούντερς χειρός για την συγκόλληση των συνδέσεων και των λεπτομερειών
  • Τενσιόμετρο για τον έλεγχο διάρηξης της ράφης και την αξιοπιστία της
  • Καταγραφή των δεδομένων με σύστημα μνήμης USB
  • Ευρύ φάσμα των εργαλείων συγκόλλησης χειρός και κατάλληλος εξοπλισμός

Εργαλεία θερμού αέρα χειρός
TRIAC AT
Το TRIAC AT είναι ένα έξυπνο εργαλείο χειρός θερμού αέρα για τη συγκόλληση και τη συρρίκνωση των πλαστικών, που είναι κατάλληλο για την επί τόπου χρήση.
περισσότερα
 
TRIAC ST
Η ευχρηστία, η αξιοπιστία και η ευελιξία είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του TRIAC ST.
περισσότερα
   

Συγκολλητές πλαστικών (Εξτρούντερς)
FUSION 2
Το FUSION 2 πείθει με τον εργονομικό σχεδιασμό του. Η απλή λειτουργία του και η πρώτης τάξεως ποιότητα συγκόλλησης έχουν βοηθήσει στο να εξελιχθεί σε ένα επαναστατικό προϊόν.
περισσότερα
 
FUSION 3
Με το μακρύ και στενό σχήμα του, το FUSION 3 επιτρέπει την άνετη εργασία, ακόμα και στο πάτωμα.
περισσότερα
 
FUSION 3C
Η κάπως κοντύτερη FUSION 3C παρέχει έναν εκπληκτικό όγκο παραγωγής έως και 3,6 κιλά ανά ώρα.
περισσότερα
WELDPLAST S2
Το WELDPLAST S2 είναι ένα συμπαγές, εργονομικά σχεδιασμένο πανίσχυρο εργαλείο. Το βολικό μέγεθος του εξτρούντερ βγάζει δύο κιλά ανά ώρα χωρίς δυσκολία.
περισσότερα
 
WELDPLAST S2 PVC
Στο WELSDPLAST S2 PVC έχει ενσωματωθεί προστασία από τη διάβρωση και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις διέλασης - συγκόλλησης του PVC.
περισσότερα
 
WELDPLAST S4
Το WELDPLAST S4 είναι το πρώτο εξτρούντερ στο είδος του με ισχυρό κινητήρα χωρίς καρβουνάκια, για την παραγωγή θερμού αέρα, που δεν χρειάζεται συντήρηση. Η παραγωγή μέχρι τέσσερα κιλά ανά ώρα επιτυγχάνεται χάρη στο ισχυρό σύστημα κίνησης του S4.
περισσότερα
WELDPLAST S6
Το WELDPLAST S6 είναι το εξτρούντερ χειρός με την υψηλότερη βαθμολογία στον κόσμο. Με παραγωγή 6 kg / ώρα, είναι εκπληκτικά ευέλικτο.
περισσότερα
       

Συγκόλληση με θερμή σφήνα
COMET
Το μικρό πανίσχυρο COMET είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των Χ.Υ.Τ.Α., ορυχείων και σηράγγων.
περισσότερα
 
COMET USB
Το σύστημα μνήμης της COMET USB έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εργοτάξια. Επειδή αυτή η μικρού μεγέθους μηχανή συγκόλλησης θερμής σφήνας καταγράφει όλες τις σχετικές παραμέτρους συγκόλλησης, η μεταφορά δεδομένων είναι παιχνιδάκι.
περισσότερα
 
GEOSTAR G5
Πολύ γρήγορο με δυνατότητες διαφορετικών εφαρμογών, με πολλά αξεσουάρ συγκολλά σχεδόν κάθε τύπο πλαστικού, ενώ ζυγίζει μόνο 16,4 κιλά.
περισσότερα
GEOSTAR G7
Η πανίσχυρη. Αήττητος πρωταθλητής στην κατηγορία του βάρους της (17,7 κιλά). Με επιπλέον ποσότητες κινητήριας δύναμης και μεγάλη σφήνα συγκόλλησης (130 x 50 mm).
περισσότερα
       

Συγκολλητικές μηχανές θερμής σφήνας - θερμού αέρα (συνδ.)
TWINNY S
Αυτό το ελαφρύ εργαλείο είναι κατάλληλο για εναέριες συγκολλήσεις και είναι ιδανικό για λεπτά υλικά που χρησιμοποιούνται σε έργα πολιτικού μηχανικού και μονώσεις σηράγγων. Η Leister προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής σφήνας με ή χωρίς κανάλι ελέγχου.
περισσότερα
 
TWINNY T
Η Twinny T είναι εξαιρετική για συγκόλληση PVC και άλλων λεπτών ή μαλακών μεμβρανών.
περισσότερα
 
TWINNY T USB
Η TWINNY T USB πραγματοποιεί αποθήκευση δεδομένων και είναι εξαιρετική για συγκόλληση PVC και άλλων λεπτών ή μαλακών μεμβρανών.
περισσότερα

Ημιαυτόματα εργαλεία θερμού αέρα
UNIDRIVE 500
Η UNIDRIVE 500 συνδυάζει χειροκίνητη και αυτόματη συγκόλληση σε μία ελαφριά και εύκολη στον χειρισμό αυτόματη μηχανή συγκόλλησης 4,5 κιλών. Χάρη στην τεχνολογία ραφών επικάλυψης, είναι ιδανική για την συγκόλληση όλων των θερμοπλαστικών μεμβρανών μονής στρώσης όπως PVC και TPO.
περισσότερα
       

Εξοπλισμός δοκιμών
Test needle (tapered)
Μανόμετρο ελέγχου της πίεσης του αέρα που χρησιμοποιείται για έργα πολιτικού μηχανικού για την πιστοποίηση της στεγανότητας των διπλών ραφών συγκόλλησης.
περισσότερα
 
Test needle
Μανόμετρο ελέγχου της πίεσης του αέρα που χρησιμοποιείται για έργα πολιτικού μηχανικού για την πιστοποίηση της στεγανότητας των διπλών ραφών συγκόλλησης.
περισσότερα
 
COUPON CUTTER
Στιβαρός Κόφτης δείγματος για χρήση σε έργα πολιτικού μηχανικού.
περισσότερα
EXAMO USB
Το EXAMO πραγματοποιεί δοκιμές στο εργοτάξιο - γρήγορα, αξιόπιστα και απλά.
περισσότερα
 
Αντλία Κενού
Αντλία δημιουργίας κενού στο VACUUM BOX
περισσότερα
 
Καμπάνα Ελέγχου
Καμπάνα ελέγχου για την πιστοποίηση της στεγανότητας των διπλών ραφών συγκόλλησης στα έργα πολιτικού μηχανικού.
περισσότερα